Fræk julekalender til ham

Det kan blive en sjov december måned for jer som par, hvis du vælger at give ham en fræk julekalender der spiller op til mange erotiske stunder i en ellers travl julemåned. Her har vi fundet de bedste ideer til frække pakkekalendre til ham.

Du kan med fordel tage et kig på vores oversigt over erotiske julekalendre i år for at få det fulde overblik over julekalendere til ham, hende og par.

Sexet mand med gave

Fræk julekalender til ham fra Sinful

Sinful, som er nordens største webshop med erotiske produkter, laver hvert år en julekalender som indeholder en lang række produkter for ham, hende og par som ønsker en fræk december.

Deres julekalendere er populære og ender som regel med at blive udsolgt. Læs mere om Sinful’s julekalendere her.

Lav din egen frække julekalender til ham

Foretrækker du at lave din egen julekalender til ham, så kan du finde inspiration til det frække indhold i julekalenderen lige her.

Du kan også vælge at lave en julekalender, som både består af søde sager, gadgets og måske en håndfuld frække gaver. Altså lidt af hvert.

Hvis det er svært at finde 24 gaver eller budgettet ikke rækker til at finde 24 gode gaver, så kan du vælge at lave en adventskalender i stedet for. På den måde skal du kun finde 4 gaver og du kan bruge lidt flere penge på hver enkelt gave.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!