Sinful julekalender

Årets mest ventede og mest populære erotiske julekalender er julekalenderen fra Sinful.

De sidste år har det været favoritten blandt dem der gør sig i de frække julekalendere, og i år bliver nok ikke nogen undtagelse.

I dette indlæg kan du læse alt om den populære pakkekalender fra Sinful. Den findes i flere varianter og indeholder en masse spændende, værdifulde og frække produkter som enhvert par kan få noget godt ud af.

Par i soveværelset med erotisk legetøj

Årets Sinful julekalender

Der er ikke bare 1 julekalender fra Sinful i år, men hele 2 julekalendere. Det er første gang der er en ekstra udgave og der er forskel i både pris og indhold. Der er en:

  • Almindelig Sinful julekalender – Det er denne du kender fra Sinful, til den pris du kender.
  • Deluxe Sinful julekalender – Vil du gerne forkæle dig selv, din kæreste eller hinanden i år, kan i vælge at gå med Deluxe udgaven.
Køb dem hos Sinful

Den klassiske Sinful julekalender

Hvad indeholder Sinful julekalenderen? Sinful’s julekalender indeholder ikke nødvendigvis det samme indhold år efter år.

Der er altid 24 erotiske produkter, hvor nogle kan bruges alene, mens de fleste kan bruges af par i fællesskab. Det kan f.eks. være produkter til at pirre eller til blid bondage. Det kan også være produkter som f.eks. dildoer og vibratorer, som kan give både hende og ham nydelse – og som kan sætte kulør på tilværelsen.

Sinful Deluxe julekalender

Hvad indeholder Sinful Deluxe julekalenderen? Deluxe udgaven af Sinful’d julekalender indeholder også 24 erotiske produkter. Der er dog for væsentlig mere værdi i deluxe udgaven. Vælger du den, kan du altså forvente, at kunne åbne bedre gaver og få bedre og dyrere produkter hver dag i december.

Lav din egen julekalender

Vil du gerne lave en julekalender der er lidt billigere eller hvor du selv bestemmer indholdet, så fyld dem op med alt lige fra velsmagende delikatesser og drikkevarer til frækt undertøj. Eller hvad med spændende gadgets, som i øvrigt også kan være af den frække slags.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!