Kategorier
Uncategorized

Fræk julekalender til hende

Vil du gerne give en fræk julekalender kun for hende, måske din kæreste, måske din veninde, så er her ideer til frække pakker og pakkekalendre du kan købe.

Tag også et kig på vores oversigt over frække pakkekalendre og find en pakkekalender til hende, ham eller par.

Fræk pakkekalender til hende fra Sinful

Sinful har markedets mest solgte erotiske julekalender og har haft det de seneste år, derfor er det også et oplagt valg at give hende i kalendergave. Men i år har de ikke bare en fræk pakkekalender du kan vælge, nej der er faktisk hele 3 at vælge imellem, men det vender vi tilbage til.

I første omgang drejer det sig om den erotiske pakkekalender fra Sinful med 24 gaver – og den fås i 2 udgaver:

  • Den klassiske udgave (pris:)
  • Deluxe udgaven (pris:)

Forskellen på de 2 pakkekalendre er værdien af indholdet og selvfølgelig også selv indholdet. Deluxe koster X med en samlet værdi på X og en besparelse på hele X. Den klassiske julekalender koster X med en samlet værdi på X og en besparelse på X. Vælg den frække julekalender til hende, der passer til det budget du har.

Fræk adventskalender til hende fra Sinful

Apropos budget, har du ikke det helt store budget, så kan det være af Sinfuls adventskalender er den kalender du skal vælge til hende i år. Der er “kun” 4 kalendergaver i den, til gengæld er de gode og værdifulde, og så koster den under 1.000 kr.

Lav din egen frække julekalender til hende

Den sidste mulighed vi anbefaler er at lave julekalenderen selv. Du ved garanteret præcis hvad hun kan lide og kan derfor også selv lave den perfekt frække julekalender til hende, det kræver bare lidt mere arbejde.

Men så meget arbejde er der heller ikke tale om, for alle pakkerne kan købes online og blive leveret til din dør, herefter skal du bare stå for en flot indpakning og måske et lille kort til hver pakke der fortæller hvorfor du har valgt netop den eller teaser lidt for hvad det kan være.

Ideer til frække gaver til hende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *